Om os

OM CPH CARE

Forsvaret lærte os at redde liv – CPH Care vil lære jer det samme.

Følelsen af at kunne høre vejrtrækning og kunne se hjertet banke igen, det er ubeskriveligt. Det er dén følelse, vi gerne vil give videre til vores kursister, så de aldrig kommer til at føle sig magtesløse men i stedet handleklar – uanset situationen. Derfor valgte Kim Poulsen og Rune Bjørlund Madsen i 2017 at starte CPH Care i København, men de begge har undervist i førstehjælp siden 2010.

Selvom et førstehjælpskursus for mange er noget, der bare skal overstås i jagten på eksempelvis et kørekort, så er det vigtigt for os, at alle vores kursister går fra undervisningen med et smil på læben. Derfor sørger vi for engagerede og motiverede undervisere, der forstår sit publikum og formår at give sin viden videre gennem praktiske øvelser og samtale-undervisning.

CPH Care går op i sine deltagere, deres ønsker og behov, derfor sikrer vi, at undervisningen altid er inkluderende og sjov at være med til. Fos os betyder praksis mere end PowerPoints, og det afspejles i vores undervisning.

CPH Care tilbyder private, virksomheder og institutioner tilpassede og skræddersyede førstehjælpskurser i København – uden forhøjede priser.